Oh man, we gaan naar Oman!

Muscat International Folklore Festival

Muscat International Folklore Festival

Voor de zomer werd Paloina gekozen om Europa te vertegenwoordigen op het Muscat International Folklore Festival in Oman, een enorme eer. Met een mooie foto van vier blonde markermeisjes maakte de organisatie dit bekend: “Europe will be represented by the Netherlands – Paloina Dance Ensemble!”. De groep is inmiddels samengesteld en de reisplannen worden gemaakt. Want wat is er voordeliger, vliegen naar Dubai en een lange tocht per bus of toch gewoon direct naar Muscat? Self-proclaimed reisleider Maarten, danser bij de groep, is druk bezig alles uit te zoeken.

Op het Muscat International Folklore Festival zullen wij in de laatste week te zien zijn. Van 17 tot en met 24 februari 2014 trekt de groep, bestaande uit dansers, muzikanten en meer, richting het verre oosten om Nederland zo goed en authentiek mogelijk te vertegenwoordigen in dans en muziek.

Hier een link naar de Facebookpagina van het Muscat International Folklore Festival: http://www.facebook.com/MuscatInternationalFolkloreFestival

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s