Maloinadag groot succes

Maloindag ter ere van Erda Baerents

‘Pa’loina Johan Baerents en danseres Renske Burghout bij de Maloinadag

Afgelopen zondag werd voor het eerst de zogeheten ‘Ma’loinadag georganiseerd. Deze dag is in het leven geroepen ter ere van Erda Baerents, oprichtster en ‘moeder’ van onze groep.
Afgelopen 13 november zou het precies de 70e verjaardag van Erda zijn geweest. De invloed die Erda en Johan op ons hebben gehad is onnoemelijk groot en de wapenfeiten van onder meer Papučka en Paloina liegen er niet om. Niet voor niets zijn zowel Erda als Johan koninklijk onderscheiden; Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Maar al die mooie prestaties die hun levenswerk hebben voortgebracht, zouden geen glans hebben gekregen als niet iedereen er zo’n groot plezier aan zou hebben beleefd als ze hebben gedaan. Dit blijkt eens te meer uit de enthousiaste reacties die wij kregen van (ex-)medewerkers.

Uit de voorgaande decennia van Paloina kwamen er afgelopen zondag (ex-)medewerkers samen in het Koffiehuis KHL. Van de oude garde uit de ’70 van de vorige eeuw tot de huidige leden die een kort ‘kijkje in de keuken’ gaven van de jaarlijkse eigen voorstelling. Op de dag konden de oud-leden, naast leuke herinneringen ophalen, genieten van dans, zang, muziek, oude super 8 filmpjes, foto-albums van door de jaren heen en nog veel meer. Misschien was het wel de start van een mooie traditie.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s