Stormachtig werkweekend

Stormachtig werkweekendDe rust is weergekeerd in het Veldstudiecentrum Hei- en Boeicop. De storm die er in de vorm van onze enthousiaste dansgroep doorheen is geraasd is weer gaan liggen; de wind buiten raast nog even door.

Afgelopen weekend was het jaarlijkse ‘Paloina Werkweekend’. Even teruggetrokken in de weilanden van het bruisende Hei en Boeicop zette Paloina er collectief de schouders onder. Van vrijdagavond tot zondagmiddag werd er gewerkt aan passenmateriaal instuderen, zangtips, choreografieën verder in elkaar zetten en tussendoor werd er ook nog een beetje lol getrapt.

Sinds het nieuwe seizoen zijn er zeven nieuwe aspiranten de groep komen versterken, voor hen was dit een goede kennismaking met het hardcore repetitieproces voor onze jaarlijkse voorstelling. Alle aspiranten zijn inmiddels gekoppeld aan een ensemble danser(es) volgens het inmiddels roemruchtige ‘buddysysteem’ met een heuse ‘buddycontest’ als gevolg. Agata, Flora, Nina, Renske, Sacha, Simone en Niels zullen allemaal ook te zien zijn in Meeting Point.

_DSC9091

Voor onze jaarlijkse eigen voorstelling, ‘Meeting Point’, werd er onder andere keihard gewerkt aan vier premières afkomstig uit Roemenië, Engeland, de VS en India. Maar ook choreografieën terug van weggeweest uit onder meer Servië, Bulgarije en nog veel andere landen zorgden bij de dansers voor de nodige spierpijn.

De eigen voorstelling van Paloina, ‘Meeting Point’, is te zien op zaterdagavond 12 en zondagmiddag 13 april in de Doelenzaal te Amsterdam en op Tweede Paasdag 21 april in het ICOONtheater te Amersfoort.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s