Generale en try-out Meeting Point

Generale, Try-out en nervositeit Met nog anderhalve week voor de boeg komt onze voorstelling Meeting Point steeds dichterbij! Morgenavond zal de reguliere repetitie al plaatsmaken voor de jaarlijkse generale repetitie, waarbij alle kostuum(wissel)s gepast, gecheckt en uitgeprobeerd worden. Daarnaast testen wij de op-, af- en overgangen tussen de verschillende choreografieën door.

Aanstaande zaterdagavond 5 april is de laatste test voor onze voorstelling. Dan dansen wij namelijk onze enige try-out in de Vrije School Kennemerland te Haarlem. Hierbij zullen de allerlaatste kreukels worden glad gestreken om de voorstelling helemaal toneelklaar te krijgen. Heeft u al een kaartje voor één van de reguliere voorstellingen maar wilt u deze show het liefst twee keer zien, koop dan een kaartje voor de try-out door een mail te sturen naar geert.charlotte@gmail.com

De zondagmiddag voorstelling (13 april) is al uitverkocht maar u kunt nog steeds aan kaartjes komen voor de zaterdagavond (12 april) en maandagmiddag (Tweede Paasdag 21 april) voorstellingen via ons bestelformulier op deze website.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s