Fantastisch voorstellingsweekend, haal de laatste kaarten voor Tweede Paasdag!

Fantastisch voorstellingsweekend, haal de laatste kaarten voor Tweede Paasdag!

De dames van Vranje

En dan zitten de eerste voorstellingen er al weer op! Vanaf het begin van het jaar hebben we toegewerkt naar onze jaarlijkse show en afgelopen weekend heeft er een geweldig programma op toneel gestaan. Meerdere bekende namen uit volksdansend Nederland waren zeer positief gestemd over Meeting Point. Zo sprak bijvoorbeeld Bianca de Jong haar bewondering uit voor ‘de prachtige en krachtige voorstelling’ en gaf in het bijzonder een compliment aan de danseressen van Kuratti (één van de premières).

Voor zowel de gelauwerde dansers als de ‘first-timers’ is het iedere keer opnieuw weer spannend, maar vooral ook heel fijn, om op een groot podium in een theater te mogen dansen. De gehele zaterdag zijn wij bezig geweest met doorlopen, spacen, het klaarleggen van kostuums en nog veel meer. Natuurlijk was er ook even tijd om met zijn allen te eten.

Op de zaterdagavond waren de mannen van DigitalEnjoy er, zij zijn al jaren verantwoordelijk voor het vastleggen van de voorstelling en er een mooie DVD van te maken. Ook waren er twee fotografen aanwezig, want de dansers willen natuurlijk ook mooie nieuwe profielfoto’s op Facebook. Tweede Paasdag is, zoals vrijwel ieder jaar, Jim Versteeg (www.jimversteeg.com) weer van de partij om mooie kiekjes te schieten.

Voor de voorstelling aanstaande maandag (Tweede Paasdag 21 april) in het ICOONtheater te Amersfoort zijn nog enkele kaarten beschikbaar! Ook deze kaartverkoop gaat echter hard, dus grijp snel nog uw kans om Meeting Point te zien.

Kaartjes zijn te bestellen via 023-7852344 of via het bestelformulier: http://www.paloinaweb.wordpress.com/voorstellingen/tsaar/meeting-point-bestelformulier-kaarten

https://www.facebook.com/events/1458796544356268/

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Fantastisch voorstellingsweekend, haal de laatste kaarten voor Tweede Paasdag!

  1. Wolly Anakram zegt:

    Heb genoten van een prachtige voorstelling!
    Super, voor mij zijn juliie professionals!
    Veel succes nog met de Paasvoorstelling.
    Groet Wolly Anakram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s