Nieuw seizoen bonkt op de deur.

Repeteren!

Repeteren!

Het einde van de zomerslaap is daar voor Paloina en alle dansers. Aankomende donderdag staat de eerste repetitie van het jaar weer op het programma, deze valt toevallig samen met de verjaardag van een van de danseressen, dus alvast gefeliciteerd Nina. Aan het begin van het seizoen zien wij de (terug)komst van maar liefst vier dansers en drie danseressen. Zes van hen beginnen aan hun proeftijd bij Paloina en één van de dansers keert terug als aspirant. Zij zullen als altijd tien weken deelnemen aan alle Paloina-repetities en daarnaast met alleen de nieuwe dansers een uur voorafgaand aan de repetitie werken aan diverse stijlen binnen folklore.

Na deze zomerstop wordt er meteen hard gewerkt en staan de eerste voorstellingen al weer gepland. Als eerste staan de voorstellingen tijdens de Taptoe Delft 2014 op het programma. Op 12 en 13 september wordt er onder leiding van Desiree Rebel samen met het Nova College een groot optreden gegeven met als thema Music without Borders. Ook op het 55-jarig jubileum van Zajednica zal Paloina te zien zijn, dit feest vindt plaats op 4 oktober in de voor Paloina zeer bekende Doelenzaal in Amsterdam.

Meteen vanaf het begin van het seizoen zal er ook gewerkt worden met Igor Kourchine en Natalja Topchi aan een nieuwe Russische Zigeuner choreografie. Deze nieuwe choreografie zal te zien zijn de nieuwe jaarlijkse show. Deze voorstelling zal net als vorig jaar te zien zijn in zowel de het ICOONtheater te Amersfoort (12 april) als de Doelenzaal in Amsterdam (18 en 19 april).

Voor een volledig overzicht van de aankomende voorstellingen zie: https://paloinaweb.wordpress.com/voorstellingen/agenda/

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s