Kaartverkoop CaDans nu open!

 

CaDansVanaf vandaag zijn er kaarten te koop voor de nieuwe voorstelling CaDans. De kaartjes kosten 16 euro per stuk, maar voor vrienden van Paloina en kinderen maar 10 euro! Er zijn dit jaar maar liefst 5 verschillende momenten in 4 theaters waar u Paloina kunt komen bekijken! De keuze is uit:

* Zaterdagavond 9 April: Klassetheater te Tilburg (20:15)
* Zondagmiddag 10 April: De Bron te Groenlo (14:30)
* Zondagmiddag 24 April: ICOONtheater te Amersfoort (14:30)
* Zaterdagavond 21 Mei: De Doelenzaal te Amsterdam (20:15)
* Zondagmiddag 22 Mei: De Doelenzaal te Amsterdam (14:30)

De voorstellingen in de Doelenzaal zullen dit jaar de allerlaatste zijn die Paloina hier geeft. Na vele fijne jaren in de Doelenzaal zullen wij vanaf volgend jaar op zoek moeten gaan naar een andere locatie in Amsterdam om op te treden. Wees er dus bij, de allerlaatste keer Doelenzaal met Paloina!

Klik op de volgende link om bij de kaartverkoop uit te komen: Kaartverkoop CaDans

Volgt u Internationaal Dansensemble Paloina al op Facebook? Druk dan ook op attending bij ons Facebook event of like onze pagina: Internationaal Dansensemble Paloina!

Lees hier de aankondiging voor onze nieuwe voorstelling:
In 2016 komt Internationaal Dansensemble Paloina met een nieuwe voorstelling: CaDans. Met premières uit Finland, Georgië, Hongarije en Ierland wordt ons uiteenlopende programma alleen maar verder uitgebreid! De dansers worden in dit programma nog meer uitgedaagd. Met pittige stijlen uit Georgië en Roemenië, de sereniteit van de Indonesische zitdansen, en de jolige vrolijkheid uit Nederland wordt er een grote diversiteit van de dansers verwacht. Dit alles om het publiek constant op het puntje van hun stoel te houden! Ook de finale belooft spectaculair te worden met het nodige klap- en stampwerk. De verschillende soorten CaDans van verschillende volkeren zullen aan u voorbij trekken als een kleurrijke wervelstorm.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s