Na-de-zomer nieuws!

Terwijl we nog steeds volop nagenieten van ons prachtige festival in North Carolina, Amerika, is het nieuwe seizoen inmiddels alweer een tijdje aan de gang. Drie van onze aspirant danseressen (Aljona, Dasha en Kelly) zijn inmiddels opgenomen in het vaste ensemble en nog eens drie danseressen zijn in september met hun proeftijd bij Paloina begonnen. Daarnaast nog wat leuke nieuwtjes:

  • Tijdens onze festivaltrip naar Folkmoot is er een nieuwe Paloina aanwinst geboren! Paloinadansers Roos en Iliyan (bekend van hun verloving tijdens de zaterdagavond voorstelling van Oud & Nieuw) kregen een prachtige zoon. Heel Paloina, of ze willen of niet, zijn ooms en tante’s geworden van Dani.
  • Eerder in de zomer trouwde danseres Karianne met haar vriend en afgelopen maand trouwde longtime Paloinadanser Diederik met zijn geliefde Jolien, die ook al eens als zangeres meeging op Paloinareis. Enkele dansers van het ensemble waren aanwezig op de bruiloft en dansten het paar een lang en gelukkig leven toe.

    Helemaal officieel, director of Europe Lynda Hoekstra

  • Onze artistiek leidster Lynda ging wederom richting Zuid-Korea voor het jaarlijkse congres van the Federation of International DAnce Festivals (FIDAF). Lynda is onderdeel van de ‘Executive Committee’ en mag dus mee- praten/stemmen over de doelstellingen, visie en missie van de organisatie. In 2012 was Paloina voor het eerst te gast in Cheonan, Zuid-Korea waar het congres gehouden wordt alsmede het Cheonan World Dance Festival.
  • Aanstaande zondag (1 okt) staat er weer een voorstelling in Verzorgingscentrum de Garstkamp gepland. In de Garstkamp is Paloina een graag geziene gast en we komen bijna elk jaar graag terug om de bewoners een onvergetelijke middag te bezorgen.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s