Heel Holland danst!

Nu de temperatuur daalt en de dagen alweer merkbaar korter worden kan Paloina met genoegen terugkijken op een geslaagde zomer. Na onder andere een fantastisch festival in Plovdiv en de trouwerij van onze dansers Roos en Iliyan kunnen we de Bulgaarse periode voorlopig afsluiten en vooruit kijken naar wat komen gaat. Er staat namelijk al heel snel een programma vol Nederlandse folklore op de planken: Heel Holland danst!

In deze voorstelling neemt Paloina u niet zoals gewoonlijk mee over de hele wereld, maar brengen wij het mooiste vanuit ons eigen Nederland ten tonele. Op deze gevarieerde (dans)reis ziet en hoort u van alles: van Marken tot Terschelling, van Amsterdam tot Spakenburg, in Heel Holland danst! komt het allemaal voorbij.

U heeft twee kansen om Heel Holland danst! te komen bekijken. De voorstellingen zullen plaatsvinden in de Pieter Jelles Troelstraschool (Doctor H. Colijnstraat 2, Amsterdam) op zondag 30 september om 13:30 en om 16:00. Het programma duurt ongeveer een uur. Om kaartjes te bestellen kunt u hier het bestelformulier invullen of bellen naar 023-7852344. U spreekt dan het antwoordapparaat in en wordt binnen twee dagen teruggebeld. De kaartjes kosten slechts €5 per stuk en zijn beperkt verkrijgbaar. Let op, de voorstelling is niet in een theater.

Tot snel bij Heel Holland danst!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s