Grenzeloze Liefde in het nieuwe jaar

Het is Valentijnsdag! De mooiste dag om de kaartverkoop voor de laatste voorstellingen van ‘Grenzeloze liefde’ te openen! 💘

Je kunt nu kaartjes bestellen voor:
* Zondagmiddag 12 mei in het ICOONtheater, Amersfoort
* Zondagmiddag 26 mei in het Griffioentheater, Amstelveen

In deze voorstellingen zullen ook nieuwe dingen te zien zijn. Uit Georgië dansen we Mtiuluri en laten de dansers hun “slagwerk-skills” zien en horen in Barabani. Ook kunt u een première verwachten, want in Amersfoort en Amstelveen zal onze nieuwe choreografie uit Shopluk (Bulgarije) te zien zijn. Zhenski Shopski is een meisjes choreografie en is ingestudeerd door Natascha de Vries.

Wat u precies kan verwachten van Paloina? In Grenzeloze Liefde nemen de dansers en muzikanten van Paloina u mee naar een andere wereld; een wereld vol dansante liefde! Liefde bestaat in allerlei soorten en maten, houdt geen rekening met grenzen en is internationaal, universeel. De liefde voor het dansen, of het dansen voor de liefde. De liefde tussen twee mensen, of de liefde voor een gemeenschappelijke passie die een groep mensen verbindt. In Grenzeloze Liefde gaat Paloina op zoek naar alle gezichten van de liefde; de mooie kanten, maar ook de kanten die we liever uit de weg gaan passeren de revue. De zoektocht brengt Paloina naar alle uithoeken van de wereld. Blijft de liefde uiteindelijk onbeantwoord, of wordt het toch nog een ‘happily ever after’?

Kaarten bestellen kan HIER.

PS de juiste informatie (data en theaters) komt ook zsm op bovenstaande poster te staan!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s