Nieuwste voorstelling Paloina in Amersfoort, de kaartverkoop is live!

Opnieuw presenteert Paloina vol trots de nieuwste voorstelling: ‘Van DOOP tot DOOD – Langs de rituelen van het leven.’ En de kaartverkoop is reeds gestart!

Kom veilig van onze voorstelling genieten.
Paloina treedt met deze prachtige voorstelling maar liefst vier maal op. Zo kunnen alle bezoekers de voorstelling op een veilige manier ervaren.
Paloina houdt zich volledig aan de richtlijnen van het RIVM en aan het protocol van het ICOONtheater. Natuurlijk heeft ons bestuur, in overleg met de Paloina commissies, ook uitgebreid onderzocht op welke veilige wijze deze show ten tonele gebracht kan worden

Er zijn in totaal vier voorstellingen gepland.  Twee voorstellingen op zaterdagavond 24 oktober en twee voorstellingen op zondagmiddag 25 oktober. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de kaartverkoop op onze website

Wat u allemaal mag verwachten:
In deze voorstelling wordt u in dans, muziek en kostuum meegenomen langs de rituelen die ons leven wereldwijd vormgeven. Vanaf het prille begin tot het laatste eind. Dit jaar laten we onder meer dansen zien uit Ierland, Indonesië en Roemenië, en gaan onze nieuwe choreografieën uit Slowakije en Peru in première. Maar er is nog meer! Tijdens de voorstelling hebben wij nog twee andere verrassingen voor u in petto. Komt u ze ook ontdekken? Zoals u inmiddels van ons gewend bent, worden de dansen met humor en theater tot een prachtige show gevormd.

Orginele kostuums voor de Armeense dans.
Onze Armeense dans wordt in een gloednieuw, orgineel Armeens kostuum gedanst. Dankzij de opbrengst van onze Armeense dag ‘Miasin’ hebben wij deze kostuums kunnen aanschaffen. Wij verheugen ons zeer deze prachtige dracht eindelijk aan u te mogen laten zien.

Paloina is er klaar voor…
Over enkele weken hopen we u te zien tijdens onze nieuwste voorstelling op 24 of 25 oktober in het ICOONtheater te Amersfoort.

Vooralsnog is het onbekend of Paloina voorstellingen kan geven elders in het land, dus neem (g)een risico en bestel uw kaarten vandaag nog!

Dit bericht werd geplaatst in Theatervoorstelling en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s