Hoppa! Daar zijn we weer.

We zijn begonnen!

Zoals u misschien al voorbij hebt zien komen op onze social media zijn ook wij dit dans- en muziekseizoen begonnen, en hoe?! Met in oktober twee optredens liet onze nieuwe repetitor er geen gras over groeien. In de warming-up terug naar de basics: opwarmen, techniek, kracht en conditie. Deze aspecten komen allemaal aan bod in onze nieuwe warming-up. Alles om de groep snel weer in topvorm te krijgen voor de shows van dit seizoen.

De eerste repetitie van dit seizoen

Voorstellingen

Vooralsnog zijn er drie voorstellingen definitief, de voorstellingen en opties kunt u altijd  bekijken op onze speellijst. Op 1 oktober hadden we maar liefst twee optredens, overdag waren we te gast bij seniorenwoningen de Garstkamp in Amsterdam. ‘s Avonds dansten we gezellig mee bij de instuif van volkdansvereniging Zajednica, ook in Amsterdam. Deze twee voorstellingen stonden eigenlijk eerder gepland maar zijn toen niet doorgegaan in verband met de Covid-19 maatregelen. Wij zijn ontzettend blij dat we deze shows nu eindelijk hebben kunnen spelen.
Verder zijn wij 6 november 2022 te gast in Raalte, waar we in het HOFtheater onze jubileumshow nog een keer zullen spelen. Kaarten kunnen al besteld worden. Op zaterdagavond 17 december sluiten we ons jubileumjaar af met de laatste jubileumshow. Hierover vertellen wij u snel meer. Als u alvast wilt zien wat u zou kunnen verwachten bij één van onze shows volg ons dan op onze social media kanalen.

Bedanken aan het einde van een show

Vooruitblik

Natuurlijk zitten de commissies en het bestuur van Paloina ook niet stil en wordt er al nagedacht over later in het seizoen en verder in de toekomst. Wist u bijvoorbeeld dat er hard gewerkt wordt aan een nieuwe website?
Maar ook zijn we blij met uitnodigingen voor verschillende festivals. Wij zouden het natuurlijk ontzettend tof vinden om weer een keer op reis te gaan met de groep en Nederland te mogen vertegenwoordigen in het buitenland. Ook hierover in de toekomst meer.

Terugblik

Wij kijken vol trots terug naar afgelopen seizoen. We hebben een magische en grote jubileumvoorstelling mogen geven en dat was heel bijzonder. Er is door iedereen ontzettend hard gewerkt om de show te laten werken. Naast de Artistieke leiding, bestuur, dansers en orkest was er ook techniek en een stagemanager, was er een cameraploeg om alles vast te leggen en was er natuurlijk fantastisch publiek die ons zo veel energie terug heeft gegeven tijdens en na de show.

Het was niet altijd even makkelijk, iedereen moest zijn ritme weer vinden na de “corona” periode. Ook was het af en toe repeteren met gaten, zoals wij dat noemen als er dansers of orkestleden niet bij een repetitie konden zijn. Het aantal afwezigen van repetities was groter dan normaal in verband met rekening houden met elkaar om elkaar niet aan te steken. Desalniettemin mocht het de pret niet drukken en werd er hard gerepeteerd op de repetities en thuis om de voorstellingen tot een succes te maken.

Eind vorig seizoen hebben we afscheid genomen van twee mensen. Onze repetitor Renske Burghout gaat zich op andere activiteiten storten. Onze co-artistiek leider en repetitor Dominike Karantzounis moest zijn overvolle agenda met werk en dansactiviteiten herzien. Wij bedanken beiden voor hun enorme jarenlange inzet voor Paloina. Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, abonneer u dan op onze nieuwsbrief dan krijgt u en seintje als er een nieuwe blog is geplaatst. Verder vinden wij het natuurlijk fantastisch als u ons volgt op één van onze Social media kanalen. Hier plaatsen wij onder andere foto’s en video’s van onze shows en repetities en geven soms een sneak preview van wat u van ons kunt verwachten in de toekomst.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Jubileum, Nieuws uit de groep en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s