Paloina danst … Rapsodie

Na een prachtig jubileumjaar en met een frisse wind grijpen we terug naar dat waar we goed in zijn en wat we het liefst laten zien.

Deze voorstelling is de samenhang van daar waar de traditie én haar nieuwe gezicht zich samenvoegen; in de liefde voor dans, kleding en muziek, in een traditioneel jasje, maar met nieuwe energie.
Paloina laat dit seizoen haar kracht zien: ritmisch, melodieus en opzwepend nemen we je mee in de energie van de internationale folklore en vinden we harmonie in het samenzijn in dans en muziek.

Dit wil je niet missen, bestel snel je kaartjes!

Première
We vernieuwen met Rapsodie dit jaar in blue, red, orange, yellow en green, want we gaan in première met “Kalocsai Táncok.” Oude, hand geborduurde Hongaarse kostuums steken we in een nieuw choreografisch jasje. Tímar Atilla maakte voor ons een uitdagende Kalocsai choreografie en we zijn ontzettend trots ons repertoire uit te breiden met de passie en kennis die Atilla aan ons heeft overgedragen.

We hopen je zaterdag 15 of zondag 16 april te verwelkomen in Amsterdam, tot rap!

Podium Likeminds, Gedempt Hamerkanaal 203, 1021 KP Amsterdam

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Dans, Dansshow, Folklore, Paloina, Show, Theatervoorstelling en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s